Özgür: “Creatieve IT-Specialist die uw automatiseringsbehoefte inhoud geeft.”


Automatiseren betekent voor mij het verhogen van efficiency en effectiviteit om uw organisatie te helpen. Het is voor mij belangrijk dat het doel goed beschreven is, zodat je niet alleen nadenkt over wat je wilt, maar ook hoe je het wilt. Dit is juist zo belangrijk om het maximale uit automatisering te kunnen halen.

Om deze doelen te kunnen behalen is het naast het in kaart brengen van de wensen van softwaregebruikers ook belangrijk om naar de techniek te kijken. In overleg met de softwareleveranciers worden de door mij opgestelde technische requirements ingezet om het voorafgestelde einddoel te bereiken, met andere woorden de leverancier verbetert zijn software en de softwaregebruiker ziet zijn wensen in vervulling gaan.

In de afgelopen jaren heb ik deze trajecten ook veelvuldig met organisaties doorlopen. Ik ben in gesprek gegaan met organisaties die gebruik willen maken van software tbv kostenbesparing, of met eindgebruikers die een controlerende functie willen hebben ipv een uitvoerende. Zo zijn er tal van wensen in kaart gebracht om efficiëntie en structuur te brengen in organisaties. Ik heb een team van softwareontwikkelaars aangestuurd om deze wensen te ontwikkelen en een product op de markt te brengen om deze organisaties van dienst te zijn.

Read more: http://www.beeitsolutions.com/kandidaten/creatieve-it-specialist-die-uw-automatiseringsbehoefte-inhoud-geeft

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: