Bee IT Solutions heet Jamie: “Business architect” van harte welkom als New Bee!


Jamie van den Hout heeft gewerkt voor bedrijven in de Top 100, voor kleine opstartende bedrijven, en voor alles daar tussen. Met meer dan veertig jaar ervaring met werken in projecten, heeft Jamie de expertise, professionaliteit en de benodigde vaardigheden om ook u en uw organisatie te helpen bij het creëren en bouwen van kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Jamie is begonnen met werken in 1963 en heeft deelgenomen aan ICT-projecten sinds 1970. Hij heeft in allerlei verschillende rollen geacteerd voor een honderdtal bedrijven en heeft met succes allerhande oude en nieuwe concepten, strategieën, methoden en technieken toegepast.

Als consultant en/of uitvoerder heeft hij gewerkt in omgevingen variërend van Handel en Industrie, Banken en Verzekeringen, Overheid, Energie en Nutsbedrijven tot en met Telecommunicatie. Zijn afwisselende praktijkervaring heeft hem het perspectief verschaft dat nodig is om de problemen en uitdagingen te begrijpen waar u en uw bedrijf voor staan.

Jamie is beschikbaar als Projectmanager, zowel in projecten volgens Prince2 als in Agile projecten als Scrum master, maar ook als Business analist, Requirements engineer, Business architect of ICT-architect, Informatieanalist, Functioneel ontwerper/beheerder, Tester. Jamie heeft goede referenties van klanten en collega’s en is er dol op om bij te dragen aan uw succes.

Expertise: Analyse, Requirements, Development, Architect, projectmanager, design, implementation, business analyse, informatieanalist, scrum master

Read more: http://www.beeitsolutions.com/kandidaten/business-architect

Plaats een reactie